Winst- en efficiëntie-verbetering in de rol van adviseur of CFO. 

"Structureert en maakt de organisatie een stuk professioneler".

"Kijkt een stuk breder en brengt innovatieve procesverbeteringen"

"Wat bijblijft is dat Hans duidelijk visualiseert"

​"Met hem gaat het gewoon een stuk beter dan zonder hem"

​"Enorm doorzettingsvermogen"

Klanten en aanbevelingen

Bestuurder bij klant: "Ons succes als bestuur is mede dankzij jouw inzet en bijdrage gerealiseerd. Daar ben ik me zeer bewust van en je ook dankbaar voor".

 

Bestuurder bij klant: "Hans is zeer professioneel en weet goed hoe het werkt binnen de advocatuur. Hij adviseert, brengt structuur aan en zorgt dat projecten tot een goed einde komen. Financien zijn bij Hans in goede handen. Hij weet precies waar de triggers zitten voor winstverbetering en krijgt de partners daarin mee. Hans is een innovator binnen de juridische dienstverlening".

Partner: "Fijn dat altijd helder is wat het doel is. Daardoor weten we waarom we de verandering moeten doorvoeren".

Partner: "Schiet nog wel eens een keer door in enthousiasme, maar misschien is het soms ook goed dat iemand dat dan doet".

Partner: "Aan het begin dacht ik, wat is dit voor eigenwijze ___. Maar uiteindelijk is het kantoor door zijn komst wel een stuk professioneler geworden. Bijzonder is dan de persoonlijke betrokkenheid van Hans bij de mensen".

MT-lid: "Breder, volgt ontwikkelingen en weet hoe de business in elkaar zit. Weet wat kantoor nodig heeft en levert dat ook op".

 

CFO advocatenkantoor: "Hans is een verbinder tussen de staf en de partners en weet Finance op een makkelijke manier toegankelijk te maken".

 

"Hans was de enige projectleider die echt snapte hoe het in elkaar zat".

Leerpunt: Over het algemeen haal ik mooie cijfers met de trainingen, door de aansluiting bij het publiek. Bij een grote training hebben we in het enthousiasme toch te zware content in een lange sessie gegeven aan een te jong publiek. De beoordeling was matig, terwijl eenzelfde training aan een partnergroep goed gewaardeerd werd.

Hier heb ik duidelijk geleerd om het simpel te houden en geen trainingen meer te geven voor groepen die de materie niet aankunnen.

Referentie Gertjan Lubbers (bestuurder e
Arnoud.png
Gertjan.png
Janneke.png
Ingrid.png
Ingrid2.png
IMG_7063.jpg
Aanbeveling_CMS.png
Thijs.png
Julius.png